Amáres coffee & First crack coffee

Průměrná cena za 250 gramů kávy 204,00 

Naše cesta za výběrovou kávou začala v roce 2010 v café-restaurantu poděbradské Villy A. Málka. Zde jsme v roce 2013 založili pražírnu Amáres Coffee. V roce 2016 jsme pak otevřeli vlastní espresso bar spojený s prodejnou a v roce 2020 jsme se rozrostli o druhou kavárnu, tentokrát přímo na poděbradském hlavním náměstí.

Na e-shopu můžete zakoupit 100, 250, a 1000g balení.

Udávané pražení: Espresso, Filtr

Káva Amáres je doporučována spíše na přípravu espressa a First Crack je prémiová řada káv.

Pražírna: Amáres coffee – pražírna kávy Poděbrady – Husova 24/11, 290 01 Poděbrady

Kavárna: KÁVA PODĚBRADY – Kavárna & Pražírna – Jiřího nám. 34, 290 01 Poděbrady

Popis

“Naše cesta za výběrovou kávou začala v roce 2010 v café-restaurantu poděbradské Villy A. Málka. Zde jsme v roce 2013 založili pražírnu Amáres Coffee. V roce 2016 jsme pak otevřeli vlastní espresso bar spojený s prodejnou a v roce 2020 jsme se rozrostli o druhou kavárnu, tentokrát přímo na poděbradském hlavním náměstí.

Od prosince 2016 jsme zde pro vás s kávou, které věříme. Najdete nás v obou případech v srdci Poděbrad. Pokud k nám zavítáte, nabídneme vám pouze kávu, kterou jsme sami vybrali, ochutnali, vlastnoručně upražili a připravili. Abychom zaručili čerstvost, pražíme každý týden. Díky tzv. severskému způsobu pražení si káva zachovává svou originální chuť a vůni.

Amáres Coffee je naše káva s výborným poměrem ceny a kvality. Vybíráme kávy s cuppingovým hodnocením kolem 85 bodů, což je pomezí výběrové kávy. V nabídce máme kávy z Ameriky a Afriky – od ovocných chutí až po oříškové a čokoládové tóny. Pokud hledáte špičkovou kvalitu za příznivou cenu, vyzkoušejte naší prémiovou značku First Crack Coffee. Nezáleží na tom, zda jste milovníkem espressa, či nedáte dopustit na alternativní přípravu kávy. Vždy vám doporučíme kávu, aby maximálně uspokojila vaše chuťové buňky. Správný výběr kávy je klíčový i pro spokojenost našich velkoobchodních partnerů, jejichž řady se nám daří úspěšně rozšiřovat

Potkat se s námi můžete i mimo naše kavárny. S naším kávovým stánkem se pravidelně účastníme akcí v Poděbradech a středních Čechách – sledujte naše sociální sítě. A pokud se vám naše produkty a služby líbí natolik, že naše káva na vaší oslavě / svatbě / akci prostě nesmí chybět, nabízíme i kompletní zajištění kávového cateringu.”

Více informací na:

Web: www.kavapodebrady.eu
Mail: info@kavapodebrady.eu
Facebook: kavapodebrady
Instagram: kavapodebrady

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Amáres coffee & First crack coffee”

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..