Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Prague Coffee Festival 2021

23. 10. 2021 9:00 - 18:00

349Kč

Svátek všech milovníků kávy je zde! Po vynucené roční odmlce jsme se opět dočkali – 9. ročník Prague Coffee Festival vyvrcholí v sobotu 23. října v prostorách Pražské tržnice v Holešovicích. Staňte se součástí největšího kávového festivalu v české republice i vy a poznejte kávu ve všech jejích chutích, vůních a podobách.

Na co se můžete těšit?
Samozřejmě na pořádnou dávku kofeinu Na skvělou výběrovou kávu jak v jednotlivých kavárnách po celý týden konání festivalu, tak i během festivalového dne v Pražské tržnici

Připraveny pro vás budou také:
Ochutnávky káv z mnoha českých i pár zahraničních pražíren Workshopy a přednášky o kávových i nekávových tématech Vždy a všemi vyhledávaný milk battle (soutěž v kreslení mléčnou pěnou do kávy, tzv. latté art)

A samozřejmě i bohatý doprovodný program.

Věříme, že kromě aktualit ze světa kávy, vás festivalové dny obohatí i o mnoho příjemných setkání s lidmi – ať už s profesionály, či kávovými nadšenci – kteří kafe prostě milují. Káva je totiž společenskou událostí. Nad šálkem dobré kávy si můžete příjemně popovídat s přáteli, můžete nad ním vést důležité obchodní jednání, ale i jen tak zapříst hovor s neznámým člověkem v kavárně, kam oba každý den chodíte a vídáte se. Káva umí propojovat a vytvářet společenství. Předešlé ročníky festivalu nám ukázaly, že komunita kávomilů je čím dál tím silnější a my jsme rádi, že právě Prague Coffee Festival může být tím, co všechny spojuje dohromady.

Koho na festivalu potkáte?
Už teď vám můžeme prozradit, že v Pražské tržnici budou tři desítky různých pražíren kávy, kávový profesionálové, ale i milovníci kávy a kávové kultury. Proběhnou zde workshopy přípravy kávy doma, ukázky pražení kávy i řada doprovodného programu.

Podrobnosti

Datum:
23. 10. 2021
Čas:
9:00 - 18:00
Cena:
349Kč
Webová stránka:
https://coffeefest.cz/

Pořadatel

Coffee Embassy z.s.
Email
info@coffeefest.cz
Zobrazit Web

Místo konání

Pražská tržnice
Bubenské nábř. 306
Praha 7-Holešovice, 170 00 Česká republika
+ Google Mapa

Zanechat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Shopping Basket
preloader